DE+TOT+COLOR%3A+Com+ha+afectat+la+pand%C3%A8mia+als+ind%C3%ADgenes+de+la+selva+del+Per%C3%BA%3F

Dijous a les 20h

DE TOT COLOR: Com ha afectat la pandèmia als indígenes de la selva del Perú?

El dijous a les 20 h podeu escoltar ‘De Tot Color’ amb Ferran Vallès. És el programa que mira des d’una altra perspectiva la societat i ens apropa diferents visions del món, ens parla d’interculturalitat i integració de tots els col·lectius.

En el programa d’avui es tractaran diversos temes:

Començaran entrevistant al president del Futbol Club Marroquíes, un equip de futbol de Manacor integrat per gent del Magreb i que compateix a les lligues de futbol autonòmiques.

Tot seguit amb Comunica Amazonía, una plataforma difusora dels pobles originaris de la selva amazònica del Perú, com ha afectat la pandèmia i com viuen els indígenes d’aquella zona? Actualment es troben en un moment d’alt risc i molts de contagis

També viatjarem fins a Tàrbena, una localitat d’Alacant on hi va haver repoblació mallorquina en el segle XVII. Per això parlarem amb descendents de mallorquins d’aquella regió.

Finalment tornem a parlar de dansa com la setmana passada. Parlarem amb Natàlia Grosso, una ballarina argentina de Rosario que ha integrat els ritmes folklòrics argentins amb la dansa de l’Índia. Tot això gràcies als viatges que ha fet a l’Índia.

Dijous 02 de juliol a #DeTotColorIB3. Pots escoltar el programa avui a les 20 h a IB3 Ràdio al 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera). També el podeu sentir en directe des del web ib3.org a https://ib3.org/directe?c=radio

I, recuperar els programes ja emesos a DeTotColor