DE+TOT+COLOR%3A+La+Covid-19+des+de+diferents+cultures

Dijous a les 20h

DE TOT COLOR: La Covid-19 des de diferents cultures

El programa ‘De Tot Color’ arriba cada dijous a les 20 h a les sintonies d’IB3 Ràdio i avui és el tercer programa que dedica a parlar de la Covid-19 des de diferents cultures i mirades.

En aquest dijous sentirem les paraules de Gizeh Castañeda, que és historiador i des de la selva del Perú ens explica com fins allà no han arribat casos de COVID-19.

Nur i Fàtima, dos musulmans mallorquins que es troben al Marroc sense poder tornar a ca seva ens contaran com viuen la situació i quins problemes es troben.

Des de les illes, Mildred Anyango, religiosa de Kènia, ens explica una mica el seu treball a l’àmbit de la marginació a Balears. Per contrastar, Tatiana Marquès, brasilera que viu a Barcelona, també ens parla de la seva experiència en aquest àmbit a la seva ciutat.

També parlem amb Asier Ver, periodista que comparteix notícies des de Guatemala i Pamela Soto, xilena que ens conta les seves experiències al país.

Dijous 07 de maig de 2020 a #DetotcolorIB3. Pots escoltar el programa avui a les 20 h a IB3 Ràdio a les sintonies: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), o en directe des del web d’ib3.org a En Directe