DE+TOT+COLOR%3A+La+Covid-19+des+de+diferents+mirades

Dijous a les 20h

DE TOT COLOR: La Covid-19 des de diferents mirades

Avui torna el programa setmanal De Tot Color a IB3 Ràdio. Aquesta setmana parlem de la Covid-19 des de diferents mirades.

A Mallorca, Noel Teperino ens conta com ha posat en marxa el projecte ‘Manos Solidaria‘, juntament amb grup de gent d’Uruguai, i que reparteixen aliments a les persones que més ho necessiten; Julio Fermin de l’EFIP (Equipo de FormaciónInformación y Publicaciones de Venezuela) ens explica com es viu la situació de doble crisi des del Carib; Younes Chaer parla una mica de com es viuen les primeres hores del Ramadà 2020, que comença el 23 d’abril, al mig al confinament; també parlem amb el Mariano Moragues, artanenc i professor que va viure molts d’anys al Perú i que reflexiona sobre aquesta crisi. A més de sentir diferents veus que ens explica com es viu la pandèmia a algunes de les societats de Llatinoamèrica.

Dijous 23 d’abril a #DeTotColorIB3. Pots escoltar el programa, dijous a les 20 h a IB3 Ràdio al 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera), o també EnDirecte