DE+TOT+COLOR%3A+La+Covid-19+des+de+diferents+mirades+i+cultures

Dijous a les 20h

DE TOT COLOR: La Covid-19 des de diferents mirades i cultures

Aquesta setmana el programa setmanal De Tot Color d’IB3 ràdio segueix amb el tema Covid-19 des de diferents mirades i cultures.

En aquest dijous seguim acompanyant i coneixent com estan passant el Ramadà els musulmans ara en temps de confinament. Ho farem amb Ahmed Badissi, musulmà, àrab i empresari marroquí, coneixerem les seves característiques en el seu dia 22.

També viatjarem a altres parts del món per conèixer les diferents realitats d’aquesta pandèmia, per això parlarem amb:

Amb una mirada africana, la infermera keniana Mildred Anyango, ens parla des d’una perspectiva social, immigrada i humanitària i ens acosta la darrera hora de la pandèmia al seu país.

Coneixerem també una família uruguaiana que ha quedat amb 0 recursos per tirar endavant el dia a dia amb la crisi de la Covid-19.

A més, comptarem amb un bloc sobre pobles originaris, en què parlem amb Mapu, indígena de Brasil de la comunitat Huni Kuin, i coneixerem també la realitat d’una pandèmia al poble Mapuche i a la selva peruana.

Dijous 14 de maig a #DetotcolorIB3. Pots escoltar el programa avui a les 20 h a IB3 Ràdio a: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), o seguir-lo en directe des del següent enllaç https://ib3.org/directe?c=radio

I, recuperar els programes ja emesos a https://ib3.org/detotcolor DeTotColor