DE+TOT+COLOR%3A+La+Covid-19+des+de+diferents+mirades+i+cultures

Dijous a les 20h

DE TOT COLOR: La Covid-19 des de diferents mirades i cultures

El dijous a les 20 h podeu escoltar ‘De Tot Color’ amb Ferran Vallès. És el programa que mira des d’una altra perspectiva la societat i ens apropa diferents visions del món, ens parla d’interculturalitat i integració de tots els col·lectius.

Des que fa un parell de setmanes, podem conèixer diferents veus que ens arriben de diferents parts del món per parlar sobre la crisi actual del coronavirus a les Illes i arreu del món. Per això connectem amb persones que ens ajuden a donar-li aquesta mirada crítica i a veure com afecta diferents col·lectius, societats i països.

Un dels temes dels quals s’ha parlat molt és el Ramadà, que enguany ha estat en confinament. Avui, Yunes Chaer ens farà les darreres reflexions sobre com ha estat aquest i com l’ha portat. El Ramadà dura un mes i acaba aquest dissabte 23 de maig. També podrem parlar amb Mustafà Boulharrak que ens explicarà la situació de vulnerabilitat de moltes famílies que no tenen papers.

Tot seguit anirem fins a Amèrica Llatina. Primer parlarem amb Susana Negreido i Verónica Rosselló, les dues varen venir a les Illes Balears per conèixer les seves arrels i família i han decidit quedar-se a viure aquí. També connectarem amb Pablo Dintrans, ell és locutor de ràdio xilè i ens explicarà com es viu la situació de la Covid-19 sota fortes protestes i demandes socials a Santiago.

Acabarem el programa fent una reflexió sobre la situació dels músics davant la pandèmia. Ho farem parlant amb Pedro Rosa, músic brasiler que viu a Palma; Marine, una francesa que viu a Barcelona i Serge López, va estudiar durant molts anys el flamenc i avui dia viu a França.

Dijous 21 de maig a #DeTotColorIB3. Pots escoltar el programa avui a les 20 h a IB3 Ràdio al 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera). També el podeu sentir en directe des del web ib3.org a https://ib3.org/directe?c=radio

I, recuperar els programes ja emesos a DeTotColor