DE TOT COLOR
La realitat actual dels països de Llatinoamèrica

Dijous a les 20h

Els dijous a les 20.00 h podeu escoltar ‘De Tot Color’, el programa multicultural d’IB3 Ràdio. Ferran Vallès aquesta setmana ens apropa la realitat d’un tema amb molta controvèrsia.

Per això, posen un tema molt actual damunt la taula.

Entendre la realitat de Llatinoamèrica és complicat. Aquests països que formen la comunitat llatina estan marcats per una història d’opressió i fortes dictadures. Amb els conflictes actuals, la seva població torna a viure la por de sentir la seva democràcia amenaçada.

Per conèixer millor i entendre des d’una altra perspectiva el que està passant, el programa ‘De tot color’ dedica aquesta trobada radiofònica a conèixer la situació actual dels països de llatinoamericans.

Comptaran amb diverses entrevistes i tertúlies a persones de Xile, Bolívia i el Brasil que aportaran la seva visió i opinió que ens ajudarà a entendre la realitat, social, econòmica i política actual. Com veuen aquesta crisi? Quines solucions serien les més adients? Com analitzen els fets actuals? Quines conseqüències més directes hi veuen?

Un programa que ens ajudarà a obrir els ulls i veure des d’una altra perspectiva aquest conflicte actual i poder formar la nostra pròpia opinió.

Cada dijous a les 20.00 h de la tarda a IB3 Ràdio podeu seguir ‘De Tot Color’ a les sintonies:

Mallorca 106.8

Menorca 88.6

Eivissa i Formentera 93.7

Per escoltar ‘EnDirecte’ la ràdio en línia des de la pàgina web d’ib3.org.

I si voleu escoltar els programes ja emesos i descobrir més entrevistes, teniu els programes disponibles A La Carta DeTotColor