DE+TOT+COLOR%3A+L%26apos%3Bemigraci%C3%B3+balear+a+Buenos+Aires

Dijous a les 20h

DE TOT COLOR: L’emigració balear a Buenos Aires

Aquesta setmana el programa ‘De Tot Color’ que presenta Ferran Vallès inicia el primer dels dos capítols que dedicarà a donar a conèixer l’emigració balear a Buenos Aires. En aquests dos programes podrem conèixer els descendents balears que viuen a la capital argentina.

Ens contaran les seves històries, com senten les Illes Balears, el vincle familiar que els uneix amb les Illes i com han adaptat la seva vida a un país tan llunyà.

Per fer-ho, ‘De Tot Color’ va viatjar a Llatinoamèrica l’estiu passat per veure i entrevistar de primera mà els descendents de balears. En aquest cas alguns dels convidats i entrevistats són: Antonio Mas, Joana Maria Mesquida i Cati Covas.

Tots ells són persones vinculades a les Illes per ser descendents de balears i mantenen encara viva la llengua, la cultura i algunes tradicions balears.

Per descobrir les seves històries podeu seguir el programa a les sintonies d’IB3 Ràdio tots els dijous a partir de les 20.00 h: Mallorca 106.8, Menorca 88.6, Eivissa i Formentera 93.7.

També el podeu sentir ‘En Directe’ des de la plana web d’IB3.

I podeu tornar a sentir tots els programes emesos anteriorment a DeTotColor