DE+TOT+COLOR%3A+L%E2%80%99emigraci%C3%B3+balear+a+Buenos+Aires

Dijous a les 20h

DE TOT COLOR: L’emigració balear a Buenos Aires

Aquesta setmana el programa “De Tot Color” que presenta Ferran Vallès continua amb el segon capítol dedicat a conèixer l’emigració balear a Buenos Aires. Un programa que ens permet descobrir els descendents balears que viuen a la capital argentina.

Els convidats ens expliquen les seves històries, com senten les Illes Balears i les seves tradicions així com el vincle familiar que els uneix amb les Illes.

Per fer-ho, “De Tot Color” va viatjar a Llatinoamèrica l’estiu passat per veure i entrevistar de primera mà els descendents de balears. Un d’ells és Toni Mas.

A més, coneixerem altres convidats especials com:

Bàrbara Mas, descendent de mallorquins que ha viscut tota la vida a l’Argentina però que sempre ha estat en contacte amb la comunitat balear.

Ana Jofre, ella és doctora en Geografia i descendent de balears.

Cati Covas, mestra, arquitecta, escriptora aficionada i col·laboradora habitual amb l’Agrupación Mallorca de San Pedro, entre d’altres.

Tots ells són persones vinculades a les Illes perquè són descendents de balears i mantenen encara viva la llengua, la cultura i algunes tradicions balears.

Per descobrir les seves històries podeu seguir el programa a les sintonies d’IB3 Ràdio cada dijous a partir de les 20 hores: Mallorca 106.8, Menorca 88.6, Eivissa i Formentera 93.7.

També el podeu sentir ‘En Directe’ des del web d’IB3.

I podeu tornar a escoltar tots els programes emesos anteriorment a DeTotColor