DE+TOT+COLOR%3A+M%C3%BAsica%2C+reflexions+i+projectes+socials+durant+la+crisi+de+la+Covid-19

Dijous a les 20h

DE TOT COLOR: Música, reflexions i projectes socials durant la crisi de la Covid-19

Avui torna el programa setmanal De Tot Color a IB3 Ràdio. Aquesta setmana el programa estarà ple de música i reflexions i ho farem amb diversos convidats:

Parlarem de música amb Pablo Dintrans. Ell és periodista i director del programa de ràdio ‘Estación Aeropuerto a Santiago de Xile’ un programa que fa 20 anys que posa música afrocaribenya.

També connectarem amb Selector Pableras, un Dj mallorquí apassionat dels vinils i la world music i que ens parlarà sobre son llatino americans, cúmbia digital, sons africans, dels Balcans, Grècia, entre d’altres. També parlarem del projecte cultural NAUA que aplega una perspectiva de salut i ballable.

Seguidament, parlarem amb Susana Negreido, argentina que després d’un viatge va decidir que Eivissa era el seu lloc al món. És tarotista i ens explica les propietats energètiques de les orgonites.

La brasilera Thais Navas, ens explicarà un projecte social a Brasil que ajuda a famílies i persones que necessiten suport durant la crisi de la Covid-19.

Finalment, Michael Sánchez Torres, cubà que també forma part d’un projecte social a Cuba i ens parla de la situació actual del país.

Dijous 28 de maig a #DeTotColorIB3. Pots escoltar el programa, dijous a les 20 h a IB3 Ràdio al 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera), o també EnDirecte

I, recuperar els programes ja emesos a DeTotColor