DE+TOT+COLOR%3A+Ramad%C3%A0+2020%2C+gastronomia+marroquina+i+el+Festival+de+M%C3%BAsica+de+Pollen%C3%A7a

Dijous a les 20h

DE TOT COLOR: Ramadà 2020, gastronomia marroquina i el Festival de Música de Pollença

El dijous a les 20 h podeu escoltar ‘De Tot Color’ amb Ferran Vallès. És el programa que mira des d’una altra perspectiva la societat i ens apropa diferents visions del món, ens parla d’interculturalitat i integració de tots els col·lectius. En el programa d’avui parlem de tres grans temes:

Començarem parlant de la campanya que ha fet la comunitat islàmica de Balears per commemorar el final del Ramadà 2020 i l’arribada de la nova normalitat. Han iniciat una campanya amb la qual regalen dolços típics marroquins a la Guàrdia Civil, Policia, Institucions… que han estat a peu de canó aquest temps durant la pandèmia del coronavirus. L’objectiu és treballar la diversitat i obrir-se més a la societat. També ens n’han dut una capsa a la ràdio.

Seguidament parlarem de gastronomia marroquina. Ho farem amb alguns restaurants marroquins de Palma. Per això parlarem dels plats més típics del Marroc com el tajín, peixos, verdures… i tot tips de menjar ‘halal’ que podrem conèixer.

Finalment parlarem de música. Primer parlarem de folklore brasiler sobre què defineix l’estil de música forró. I per acabar, celebrarem el Festival de Música de Pollença i en parlarem amb el seu organitzador.

Dijous 21 de maig a #DeTotColorIB3. Pots escoltar el programa avui a les 20 h a IB3 Ràdio al 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera). També el podeu sentir en directe des del web ib3.org a https://ib3.org/directe?c=radio

I, recuperar els programes ja emesos a DeTotColor