X

Delegació de Govern autoritza la IV marxa motoritzada del restauradors

Adverteix que els participants no podran abandonar els vehicles "en cap moment" ni hauran de produir-se aglomeracions de persones a peu 

12/02/2021

Delegació de Govern autoritza la IV marxa motoritzada del restauradors

Isaac Buj / Europa Press

Redacció

La Delegació del Govern ha autoritzat la marxa motoritzada prevista per aquest dissabte a Palma perquè el promotor ha comunicat que es realitzarà dins els vehicles dels participants, i atesa la qualificació de “risc moderat” que ha fet l’autoritat sanitària.

La Delegació ha pres coneixement de la marxa prevista per a demà a les 12.00 hores,  però ha advertit que els participants no podran abandonar els vehicles “en cap moment” ni hauran de produir-se aglomeracions de persones a peu “a l’inici, en cap lloc del recorregut ni al final de l’itinerari”. Tampoc podrà produir-se una ocupació prolongada de la calçada que impedeixi la prestació de serveis essencials amb incidència en la seguretat de les persones o béns, com són les ambulàncies, bombers, policia o urgències mèdiques.

La darrera marxa motoritzada que es va organitzar el passat 30 de gener, convocada per “Resistencia Balear”, va acabar amb 70 persones identificades. 

Delegació del Govern insta el promotor de la marxa, com a responsable de l’acte, a prendre les mesures necessàries per al compliment de les mesures de prevenció corresponents a l’actual nivell 4 d’alerta sanitària.


La Policia Nacional identifica 70 manifestants que participaven a peu en la marxa dels restauradors
Els impulsors de la ‘Resistencia Balear’ abandonen la lluita: “Les sancions ens endeutaran de per vida. Hem rebut amenaces i coaccions”

12/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris