economia

Els impulsors de la ‘Resistencia Balear’ abandonen la lluita: “Les sancions ens endeutaran de per vida. Hem rebut amenaces i coaccions”

El seu portaveu, Víctor Sánchez, lamenta haver "defraudat tota la gent que els va donar suport" i reconeix que s'han comès "molts errors"

Agents de la Policia Nacional a les portes del Parlament. /CATI CLADERA


El portaveu de la plataforma dels restauradors “Resistencia Balear”, Víctor Sánchez, ha publicat aquest divendres un post al Facebook fent pública la seva decisió d’abandonar la lluita a peu de carrer i d’aturar les mobilitzacions. Assegura que les sancions i les multes que els han imposat el Govern per incomplir les normatives de manifestació, els endeutarà “per a la resta de les seves vides”.

I és que en les tres manifestacions convocades per aquesta plataforma en contra de la decisió del Govern de tancar bars i restaurants, es va incomplir la norma de participar-hi només en cotxe i com a marxa motoritzada, ja que finalment varen ser milers les persones que hi participaren a peu. La més sonada va ser la que es va celebrar el passat dissabte 30 de gener, que va acabar amb la dissolució forçada per part dels agents de la Policia Nacional i amb la identificació de 70 manifestants, després que aquests es concentrassin davant el Consolat de la Mar.

Segons el portaveu de la plataforma, allò pitjor “és haver defraudat tota la gent que els va donar suport”. Víctor Sánchez reconeix que s’han comès “molts errors” i que “es varen deixar endur per l’eufòria provocada per una situació que, sense adonar-se’n, se’ls en va anar de les mans”.

Sánchez també diu que ha rebut amenaces, insults i que ha estat víctima d’assetjaments i de tota mena de comentaris d’odi cap a ell i cap als seus companys. Denuncia el tractament per part dels mitjans de comunicació, de les xarxes socials i fins i tot-declara-“tenir por, no només per la seva família, sinó també per la gent més propera”.

Per tots aquests motius, el representant de “Resistencia Balear” ha decidit donar “una passa al costat”, però continuar defensant els seus drets d’una manera “discreta i senzilla, sense premsa, ni radio”.

“Demanam disculpes a tot aquell que, d’una manera o d’una altra, amb les nostres accions, s’hagi sentit ofès, mai va ser la nostra intenció, només va ser el crit desesperat d’un grup de persones que humilment demanaven ajuda”, conclou en el seu comunicat.


Els restauradors proposen al Govern començar la reobertura dia 14 de febrer
30 restauradors demanden al Govern per danys i perjudicis

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Catalina 06/02/2021

    A cuantos policí@s se agredió?¿? A cuantos polític@s se hirieron de gravedad?¿?
    La proxima vez…..ya sabéis!!!!!!
    ….por lo menos pagareis por algo con satisfacción!

Cercador |

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

El tresorer del Partit Liberal d’Alemanya reforma una mansió del Terreno a Palma

Harald Christ, milionari i ex militant dels socialdemòcrates, pot ser un home clau en la negociació de les aliances al...

Com queden els ERTOs? Més de 17.500 treballadors balears estan en aquesta situació

Les empreses que ofereixin formació als seus treballadors tendran majors exoneracions. A més, es prorroga fins a finals de l'any...

Els hotels de Menorca de categoria superior allarguen temporada fins a finals d’octubre

Les reserves de visitants, que cerquen natura i esport, arriben però amb compte-gotes

CAEB Restauració: “Confiam que en dues setmanes ens permetin obrir els interiors al 100% de cabuda”

L'Associació d'Empresaris d'Instal.lacions Esportives de Balears proposarà al Govern eliminar la mascareta en els entrenaments