Denuncien+la+desaparici%C3%B3+de+cinc+joves+positives+de+l%26apos%3Bhotel+COVID+de+s%26apos%3BArenal+d%26apos%3Ben+Castell

L'112 ha donat avís aquest dissabte vespre a la Policia des Mercadal i a la Guàrdia Civil perquè mirin d'interceptar el vehicle blanc tipus furgoneta al qual haurien pujat

Denuncien la desaparició de cinc joves positives de l’hotel COVID de s’Arenal d’en Castell

L’112 ha avisat a les nou de la nit d’aquest dissabte a la Policia Local d’Es Mercadal i a la Guàrdia Civil de la desaparició de cinc joves positives de l’hotel COVID de s’Arenal d’en Castell. Segons han confirmat fonts de la Policia Local d’Es Mercadal, les joves haurien fugit de l’establiment aprofitant un moment de distracció del personal de seguretat.

El vigilant ha vist botar les joves i ha avisat tot seguit dels fets. Pel que ha pogut saber IB3, Policia i Guàrdia Civil cerquen un vehicle blanc tipus furgoneta la matrícula del qual acaba amb els nombres 3940.

Divendres a la nit la Policia D’Es Mercadal i la Guàrdia Civil ja es van veure obligats a actuar a l’hotel COVID per interrompre una festa en la qual un grup de joves es trobaven bevent i amb música alta.