Descobrim+la+hist%C3%B2ria+del+veler+Perseus

27 05 2024

Descobrim la història del veler Perseus

A Gent de la Mar tenim un grapat d’històries ben interessants.

Començam a Menorca, sortim de Cala en Busquets amb quatre amics, que han passat una bona jornada de pesca i han acabat fent una gran captura.

Descobrim la història del veler Perseus. Maria, n’Alejandra i el seu cuset Agallas ens expliquen com és viure a un veler i quin és el seu projecte.

Sortim del Portitxol amb en Tòfol Vera i la seva família per fer una jornada de pesca de pop.

I amb en Miquel Àngel coneixem la història d’un derelicte enfonsat ben a prop de la costa de ses Fontanelles.

Recupera el capítol complet al nostre servei IB3 a la carta. Si sortiu a navegar, si anau a pescar o si vos agrada la costa, no ho dubteu: Sou Gent de la Mar.

Voleu participar-hi?

Recorda que si surts a navegar, si vas a pescar, si t’agrada la costa i tens cura de la nostra mar, no ho dubtis: ets Gent de la Mar. Per això, si vols formar part del programa, contacta al 675992236 o envia un missatge directe a través del compte d’Instagram del programa @gentdelamar_ib3.

En acabar la temporada, IB3 Televisió oferirà un programa especial amb les millores històries, la teva pot ser una d’elles.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials:@IB3 amb l ’etiqueta #GentDeLaMarIB3, a www.facebook.com/ib3 i a la compte d’Instagram @gentdelamar_ib3.