%3A+%E2%80%98Desconeguts%E2%80%99%2C+la+primera+producci%C3%B3+d%26apos%3BIB3+disponible+en+4K

EPRTVIB informa

: ‘Desconeguts’, la primera producció d’IB3 disponible en 4K

El canal de YouTube de la cadena disposa dels capítols emesos  amb l’opció de veure’ls en ultra-alta-definició 

Desconeguts, una producció de MNStudios, dirigida per Lluís Prieto, esdevé la primera entrega d’IB3 en 4K. Els capítols emesos fins aleshores es poden veure al canal de YouTube de la cadena. L’ens públic aposta així per millorar  la qualitat en alta definició en un dels mitjans més demandats dels espectadors en el consum d’audiovisuals i d’informació en general, una demanda que, sens dubte, va en augment constant, principalment entre les generacions més joves.

La sèrie Desconeguts consta de 7 capítols corresponents a set personatges destacats de la història recent de les illes. La producció narra la història de vivències de pel·lícula transcorregudes i desconegudes per al públic en general, però que han succeït molt a prop, a la nostra terra, a les nostres Illes, al nostre entorn.

Els personatges protagonistes Desconeguts es resumeixen en els títols, ‘Els Norats, la presó de Coanegra’, preestrena presentada a Santa Maria el febrer passat. ‘Sebastià Llull, el samsó mallorquí’, ‘Pazzis, talls d’ombra’, ‘Clara Hammerl, el valor de la paraula’, preestrena presentada a Pollença, ‘Arturo Pomar, la solitud d’un geni’, preestrena presentada a Eivissa, ‘Mascle Ros, foc i fum’, precursor de la sàtira i, el dimecres que ve a la pantalla d’IB3 Televisió, la darrera entrega, ‘Mateu Mir, etern retorn’.

Desconeguts, aventures de pel·lícula, llegendes, temps perduts…, la sèrie per descobrir, conèixer i gaudir d’una manera íntima el passat més recent, el record dels que palparen altres temps, les seves obsessions, les seves pors i el seu llegat ara també a youtube.com/ib3 a la llista de distribució de Desconeguts.