DESPR%C3%89S+DE+TU%3A+Nova+s%C3%A8rie+de+ficci%C3%B3%2C+coprodu%C3%AFda+per+%C3%80+Punt+i+TV3+amb+la+participaci%C3%B3+d%E2%80%99IB3

EPRTVIB informa

DESPRÉS DE TU: Nova sèrie de ficció, coproduïda per À Punt i TV3 amb la participació d’IB3

Des d’ahir, dilluns 18 d’octubre, es roda la nova sèrie de ficció “Després de tu”, una sitcom de 20 capítols de 25 minuts coproduïda per À Punt i TV3, amb la participació d’IB3, duta a terme per les productores Albena Produccions i Minoria Absoluta.

Després de tu és una nova i ambiciosa aposta conjunta per la col·laboració entre les cadenes autonòmiques TV3, À punt i IB3.  La sèrie, que es basa en una idea original de l’actor i dramaturg Carles Alberola, està dirigida pel mateix Carles Alberola i Chon González. Els guions són de Júlia Cot, Patrícia Pardo, Guadalupe Sáez, Jordi López Casanova i Chon González.

 

Del repartiment destaca el paper protagonista de Sergio Caballero, al costat de  Verónica Andrés, Amparo Moreno, Carles Sanjaime, Roberto Hoyo, Carla Pascual i Jasmina Drissi, entre altres. També hi participen actors balears, com Carles Molinet i Aina de Cos. 

L’eix fonamental de la sèrie es rodarà en un plató 360° construït a l’Estudi 1 del Centre de Producció d’À Punt Mèdia a Burjassot i també en altres localitzacions naturals a València, Burjassot o Godella.