DESPRÉS DE TU
Nova sèrie de ficció, coproduïda per À Punt i TV3 amb la participació d’IB3

EPRTVIB informa

99

Des d’ahir, dilluns 18 d’octubre, es roda la nova sèrie de ficció “Després de tu”, una sitcom de 20 capítols de 25 minuts coproduïda per À Punt i TV3, amb la participació d’IB3, duta a terme per les productores Albena Produccions i Minoria Absoluta.

Després de tu és una nova i ambiciosa aposta conjunta per la col·laboració entre les cadenes autonòmiques TV3, À punt i IB3.  La sèrie, que es basa en una idea original de l’actor i dramaturg Carles Alberola, està dirigida pel mateix Carles Alberola i Chon González. Els guions són de Júlia Cot, Patrícia Pardo, Guadalupe Sáez, Jordi López Casanova i Chon González.

 

Del repartiment destaca el paper protagonista de Sergio Caballero, al costat de  Verónica Andrés, Amparo Moreno, Carles Sanjaime, Roberto Hoyo, Carla Pascual i Jasmina Drissi, entre altres. També hi participen actors balears, com Carles Molinet i Aina de Cos. 

L’eix fonamental de la sèrie es rodarà en un plató 360° construït a l’Estudi 1 del Centre de Producció d’À Punt Mèdia a Burjassot i també en altres localitzacions naturals a València, Burjassot o Godella.