DIA+DE+L%26apos%3BONCE%3A+Programaci%C3%B3+especial+d%26apos%3BIB3+R%C3%A0dio

DIA DE L’ONCE: Programació especial d’IB3 Ràdio

Com cada any, IB3 Ràdio col·labora amb la Diada de l’ONCE que s’organitza. Aquest any se celebra el dissabte 19 d’octubre.

Aquesta diada està organitzada amb diferents activitats com tallers i curses, i exhibicions de cussos guia. Durant tot el matí hi haurà també actuacions en directe. Una manera de donar a conèixer tota la labor i importància d’aquesta fundació diàriament.

El lloc de la celebració serà la plaça d’Espanya de Palma. Des d’IB3 Ràdio col·laboren en aquesta diada fent els programes in situ i dedicant els continguts d’aquests programes a l’ONCE.

Els programes que es faran des de la plaça d’Espanya són els següents:

Per un costat, La Gran Vida, el magazín que s’emet els dissabtes de 9.00 h a 11.00 h del matí.

Per altre, el programa temàtic de ciència i medi ambient, Balears Fa Ciència que es fa des de les 11.00 h del matí a les 14.00 h del migdia.

Animeu-vos a passar i gaudir d’aquesta diada i a veure com es fa la ràdio en directe des d’un indret diferent dels estudis habituals.

Els convidats i continguts que es tractaran en aquests dos programes els podeu descobrir a les xarxes socials d’IB3 Ràdio però també als diferents perfils dels programes.

Podeu seguir aquesta programació a les ones en directe d’IB3 Ràdio o des del web en directe.