DIA+DE+NADAL%3A+Concurs+de+cans+pastors+de+Felanitx

Dissabte a les 15.30

DIA DE NADAL: Concurs de cans pastors de Felanitx

L’any passat, el Concurs de Cans Pastors a Son Mesquida va ser l ́únic que es va poder celebrar a tot el territori nacional. Ho va fer només amb pastors que viuen a Mallorca. Enguany, la prova ha tornat a convidar a pastors de Catalunya i el País Basc. També s’estrena per primera vegada a Son Mesquida Jaume Pallicer, un jove pastor de només 20 anys.

 

Serà la quarta ocasió en què IB3 Televisió explicarà de forma íntegra el concurs de cans pastors. La cita demostra les habilitats dels cans per conduir les guardes d’ovelles després de rebre les ordres dels pastors. El concurs consta de 2 proves. Les 9 millors puntuacions aconseguides a la primera ronda, que està dividida en dues parts, arriben a la ronda final. Un cop feta la segona prova de 5 minuts de durada, per fer entrar i sortir les ovelles a un portell, es determinarà el guanyador final en haver sumat les dues puntuacions.

La retransmissió serà conduïda per Miquel Salamanca i Marc Boter, jutge del concurs durant 10 edicions. Després de l’absència de l’any passat, el públic torna a Son Mesquida per gaudir de la simbiosi que formen el ca i el pastor per conduir el ramat d’ovelles. Tot plegat es podrà veure a IB3 Televisió a la sobretaula del dia de Nadal.