Diabetik%C3%ADssimes+25+anys

Dissabte a les 22.05h

Diabetikíssimes 25 anys

Diabetikíssimes 25 anys és un programa especial d’homenatge a aquest grup d’actors que es va enregistrar amb motiu del seu primer quart de segle professional.

Durant dues hores es fa un repàs als millors moments de la història de Diabéticas, amb els números representatius de la seva variada i llarga carrera artística. A la gala hi participen els membres més llegendaris del grup: Lina Mira, Toni Socias, Joan Bauzà i Pep Noguera però també tots els que n’han format part durant els 25 anys, des de Joan Pere Zuazaga a Vivian Caoba, entre molts d’altres. A la gala també hi ha actuacions dels grups Papa Topo, Vivian Caoba i Los Eléctricos, Pep Suasi o Loca Motora.

L’espectacle inclou el documental que recull tota la carrera de Diabéticas. 25 anys ple de cabaret, cinema, teatre. És un recorregut per la seva trajectòria amb el guiatge dels seus integrants i d’un caramull d’amics i coneguts que avalen la seva trajectòria i entre els que trobarem Pedro Almodóvar, Carmen Machi, Loles León, Alaska, Rossy de Palma o Miquel Bosé.

Diabetikíssimes 25 anys s’emet el dissabte 16 a les 22.05 h