%3A+Dijous+arriba+la+s%C3%A8rie+%E2%80%98The+Last+Kingdom%E2%80%99+a+IB3+Televisi%C3%B3

Dijous a les 22.55

: Dijous arriba la sèrie ‘The Last Kingdom’ a IB3 Televisió

IB3 Televisió estrena dijous, a les 22.50 h, la reconeguda sèrie de la BBC ‘The Last Kingdom’, un drama històric de la Gran Bretanya medieval, basat en les novel·les ‘The Saxon Stories’, de Bernard Cornwell. L’any 2015 va ser nominada a millors efectes visuals de televisió als premis BAFTA.

La sèrie compta amb la participació d’actors com Rutger Hauer, Matthew Macfadyen, Jason Flemyng, Nicholas Rowe, Lorcan Cranitch, Eva Birthistle, Alec Newman i Sergej Onopko, entre d’altres.

És l’any 872. Gairebé tots els regnes que avui coneixem com Anglaterra han estat envaïts pels víkings, i només roman inexpugnable i desafiador el gran regne de Wessex sota el comandament del rei Alfred el Gran. En aquest context tèrbol viu Uhtred. Els seus pares, saxons nobles, varen ser assassinats pels invasors, i ell va ser capturat i criat com un d’ells. Obligat a triar entre els seus orígens i el poble amb el qual ha crescut, la seva lleialtat estarà sempre a prova. Què és? Un saxó o un víking? En la recerca per reclamar els seus drets de naixement, Uhtred haurà de recórrer un camí perillós entre els dos bàndols.