Dimarts de sèries a IB3 Televisió
‘La Sala’ i ‘Només una mirada’

Dimarts a les 22.15h

IB3 Televisió aposta per les sèries internacionals amb l’emissió cada dimarts de dos capítols de ‘La Sala’ i ‘Només una mirada’.

La Sala’ és una sèrie policíaca que investiga un crim comès per un inspector de policia especialitzat en interrogatoris. La sèrie, coordinada per la FORTA amb la participació d’IB3, consta d’una temporada de vuit capítols protagonitzats per Francesc Garrido, Goya Toledo, Raúl Prieto i Natalia Rodríguez. Yago Costa assassina el seu company Luis Cobirán sense motiu aparent. Ara és a la presó i vol que tothom sàpiga per què ho va fer. Amb l’ajut de Sara Sibilio, una jove i ambiciosa periodista, revelarà els detalls de la seva carrera. A partir de la seva conversa, coneixerem els diferents casos que Yago va investigar al costat del seu company.

IB3 Televisió emetrà dos capítols de ‘La Sala’ cada dimarts a les 22.15 hores.

Només una mirada’ és una minisèrie francesa de sis episodis que es va emetre a la cadena TF1 el juny del 2017 amb un 24,5% de quota de pantalla. El thriller explica la història d’Eva Beaufils, una dona que du una vida tranquil·la amb el seu marit Bastien i els seus dos fills, Salome i Max. Un matí, Eva troba una foto on reconeix el seu marit de jove, però ell nega que sigui ell i, de sobte, desapareix. Eva només té una cosa al cap: trobar-lo a qualsevol preu. ‘Només una mirada’ és l’adaptació de la novel·la del mateix nom de Harlan Coben i està protagonitzada per Virginie Ledoyen, Thierry Neuvic i Arthur Jugnot.

IB3 Televisió emetrà dos capítols de ‘Només una mirada’ cada dimarts a les 23.50 hores.