Dimecres, cantam tots plegats, a la gala ‘Un Nadal a Son Mar’

Dimecres a les 21.30

El proper 27 de desembre tenim un vespre molt musical i molt nadalenc amb un dels concerts més emotius d’aquestes dates amb més de 200 cantants en escena.

Quatre de les corals més importants de Mallorca s’uneixen per oferir un “Concert de Nadal” autèntic i sensacional. Una experiència única, per viure a casa en família i que va tenir lloc el passat 22 de desembre a Son Amar.

La gran orquestra de Son Amar i els seus 4 cantants solistes (Rosa de Lima, Ruth Calixta, Arthur Hensen i Jaume Perpinya), acompanyaran les 4 formacions i aportaran la professionalitat i rigor que avalen més de 50 anys d’experiència creant espectacles.

“Tres Corals, Tres Nadals”; “El Cor Ciutat de Mallorca”; “Palma Gospel Singers” i finalment, arribarà el “Nadal del futur”, en què els “Mallorca Gay Men’s Chorus” seran els protagonistes de cantar cançons nadalenques, desenfades i divertides.

També podrem veure la coral infantil de “Les nenes de Sant Francisco” que amb les seves veus angelicals, posaran el seu puntet a aquest esdeveniment sense precedents. Una nit plena de bons desitjos per gaudir de les nadales i sons del Nadal.

Un Nadal a Son Mar s’emet dimecres 27 de desembre a les 21.30 h.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i a facebook.com/ib3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.