Estrena+%E2%80%98Jasmine+i+Jambo%E2%80%99%2C+la+nova+aposta+infantil+per+als+matins

13 10 2022

Estrena ‘Jasmine i Jambo’, la nova aposta infantil per als matins

El públic infantil també és protagonista de la nova temporada d’IB3 Televisió amb l’estrena de la primera temporada de la sèrie musical i animada ‘Jasmine i Jambo’, basada en l’amistat i la música. Compta amb les veus dels artistes Tomeu Penya i Anna Moliner. Consta de 26 capítols de set minuts i s’adreça tant al públic més petit, de 0-6 anys, com als seus pares i mares. S’emetran de dos en dos a partir d’aquest dissabte 15 a les 8.50 h.

Els protagonistes són dos amics apassionats per la música que viuen en un lloc on tot és músical, soundland. La música i les cançons són de Marc Parrot i les veus d’Anna Moliner i Tomeu Penya. Està dirigida per Sílvia Cortés i produïda per Marta Alonso.

Gran Premi a la Millor Sèrie Internacional al Festival Écran Jeunesse

La sèrie ha obtingut el premi a la Millor Sèrie Internacional Festival Ecran Jeunesse i la nominació de Quality in Children’s TV Worldwide (Prix Jeunesse International). Està produïda per Teidees, en coproducció amb Televisió de Catalunya (TV3) i amb la participació d’IB3 i de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

A més de les emissions per televisió, els seus capítols estaran disponibles a IB3.org/carta i a youtube.com/IB3junior.