Divendres, 4 curtmetratges del Festival de Cinema de Menorca, a IB3 Televisió

Divendres a les 23.55

20/07/2018 23.55

Aquest divendres 20 de juliol, a partir de les 23.55 h, emetrem els següents 4 curtmetratges d’aquesta nova edició del Festival de Cinema de Menorca, tots ells realitzats per directors balears:

“Bendito Machine VI – Carry On” (14min)

Una nova entrega d’aquesta sèrie d’èxit internacional de curts d’animació iniciada el 2006. La distopia futurista més surrealista que ens arriba de Mallorca ens proposa una irònica faula postmoderna on la metamorfosi entre éssers esclaus de la tecnologia i màquines de tota mena sembla inevitable.

“A mitges” (14 min)

Un duet de ballarins pateix un accident que canviarà les seves vides per sempre, però els protagonistes trobaran, en la dansa i la creativitat, la manera de superar aquest trauma i de complementar-se l’un a l’altre. El director menorquí de La Creu (2016) torna amb una bella història de superació personal.

“Bohèmia” (17 min)

La directora menorquina Anna Petrus ens presenta una història entranyable on la vinicultura, la pintura i el primer amor conviuen en perfecta simbiosi. Bruna Cusí coprotagonitza aquest drama rural sobre la pèrdua de la innocència d’un al·lot a qui la visita d’una dona de ciutat farà despertar noves passions.

“Roake” (11min)

Un grup de joves amb ànsies de fama esperen el seu torn per ser fotografiats per Eldon Roake, un enigmàtic fotògraf d’èxit sense escrúpols i amb mètodes poc convencionals. Rodat a Londres, el director malloquí Joan Cobos ens proposa un curt intrigant i claustrofòbic multipremiat a festivals internacionals.

Segueix-nos i comenta els curts amb l’etiqueta #FestivalMenorcaIB3. Per a més informació del Festival: http://festivalmenorca.com