X

Marí Bosó assegura que Feijóo ha presentat un “gran projecte de país per als pròxims anys”

PP i Vox veuen amb bons ulls el discurs del candidat popular, mentre que PSOE i Sumar l'han criticat i qualificat de "pèrdua de temps"

26/09/2023

Marí Bosó assegura que Feijóo ha presentat un “gran projecte de país per als pròxims anys”

Els diputats de les Illes Balears al Congrés han valorat el discurs d’investidura d’Alberto Núñez Feijóo d’aquest dimarts. D’una banda, José Vicente Marí Bosó, diputat del Grup Parlamentari Popular, assegura que el líder popular ha estat “a l’altura de les expectatives” i que ha presentat un “gran projecte de país per als pròxims anys”. Unes declaracions que van en la mateixa línia de Vox; el diputat de la formació per les Illes a la cambra baixa ha vist bé el discurs de Feijóo i ha recordat els pactes de Sánchez amb els “enemics d’Espanya”.

D’altra banda, el diputat del Grup Parlamentari Socialista al Congrés Pepe Mercadal ha qualificat el discurs de “pèrdua de temps” i “bombardeig de mentides amb dades socioeconòmiques”. Per la seva part, Vicenç Vidal, diputat del Grup Parlamentari Plurinacional Sumar al Congrés ha explicat que, amb aquest discurs, el candidat popular a la presidència del Govern central ha demostrat el seu desconeixement de les Illes.

Notícies relacionades >

26/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris