DOCUMENTAL%3A+50+anys+d%E2%80%99%C3%92pera+a+Ma%C3%B3

Divendres a les 22.15

DOCUMENTAL: 50 anys d’Òpera a Maó

El documental s’endinsa en els orígens i l’evolució d’aquest gènere amb la col·laboració de l’Associació Amics de s’Òpera i artistes com Joan Pons i Simón Orfila

Aquest divendres, a les 22.15 h,  IB3 Televisió emet el documental 50 anys d’Òpera a Maó, un documental realitzat per La Perifèrica Produccions.

La tradició operística a Maó es remunta al segle XVIII. No debades el seu Teatre Principal passa per ser el més antic d’Espanya amb una programació ininterrompuda. L’Associació Amics de s’Òpera a Maó celebren els seus primers cinquanta anys amb més de 150 representacions. Al llarg del mes d’octubre de 2021 seguim entre bambolines la producció de l’òpera de Rossini “El Barber de Sevilla”. El reportatge-documental compta, entre altres, amb la participació dels cantants Joan Pons i Simón Orfila, l’actriu Laura Pons i el comunicador Ramon Gener. Tots entusiastes col·laboradors dels Amics de s’Òpera de Maó.

 

Abans de l’estrena a IB3 Televisió, aquest documental veurà la llum dijous a les 20 h al Teatre Principal per part del seu director Cesc Mulet.