DOCUMENTAL
Bayo, el desembarcament a Porto Cristo

Dissabte a les 19.40

Dissabte, recuperam el documental que es va estrenar l’any 2016 a la televisió autonòmica balear Bayo, el desembarcament a Porto Cristo.

Un documental que fa un recorregut històric pel desembarcament de les tropes de Bayo a les Balears durant la Guerra Civil i que encara està molt present a la memòria dels ciutadans més grans. Malgrat això, els fets ocorreguts entre els mesos d’agost i setembre del 1936 són avui desconeguts per les generacions més joves. El reportatge narra de forma rigorosa una part important de la nostra història recent.

Bayo, el desembarcament a Porto Cristo (2016), és una producció d’IB3 amb la col·laboració de Quindrop Produccions Audiovisuals, dirigida per Pedro de Echave.

Diferents veus participen al documental, entre les quals destaquen: Josep Massot i Muntaner, Antoni Tugores, Artur Parrón, Jaume Miró, Francisco Fornals, Josep Cortés i Manuel Aguilera.

Bayo, el desembarcament a Porto Cristo s’emetrà el dissabte 22 d’agost a les 19.40 hores a IB3 Televisió. També es podrà mirar per IB3 Global i al servei de televisió a la carta.