Dolors+Boatella+s%E2%80%99incorpora+a+%E2%80%98L%E2%80%99Oasi%E2%80%99

IB3 Ràdio informa

Dolors Boatella s’incorpora a ‘L’Oasi’

La guionista i llibretera Dolors Boatella s’incorpora a L’Oasi com a col·laboradora habitual. El darrer Sant Joan va quedar tancada en una cotxeria de Ciutadella i des d’allà farà de corresponsal aïllada, abordant amb el seu sentit de l’humor tot allò que hagi donat de si l’actualitat de la setmana.

Dolors Boatella és una referència a les xarxes en català, en bona part gràcies als seus famosos mems a Twitter, on té més de 62.000 seguidors. S’afegeix així a la nòmina de corresponsals del programa, que inclouen l’actriu mallorquina Ann Perelló i el periodista d’IB3 a Menorca Axel Camarasa.

El debut de Dolors Boatella serà aquest cap de setmana, en què per mor de les retransmissions esportives L’Oasi s’estrenarà diumenge a les 6 del matí en lloc de fer-ho en el seu horari habitual, que és els dissabtes a les 10 del vespre.

La millor manera de no perdre’s la secció ni cap capítol del programa dirigit i presentat per Adrià Cuatrecases és escoltar-lo a la carta per internet. Ja sigui de manera directa des de https://ib3.org/loasi o bé rebent al correu electrònic un butlletí amb cada nou episodi disponible en línia. Per subscriure’s al butlletí només cal adreçar-se a http://ja.cat/oasi i deixar-hi l’adreça electrònica.