DONES
La periodista Aina Núñez s’incorpora al programa

El programa feminista de referència al territori balear, “Dones”, emès cada dimecres de 18:00 a 19:00 a IB3 Ràdio, incorpora a partir d’aquest mes de març a la periodista Aina Núñez. Núñez compta amb una àmplia experiència dins l’àmbit radiofònic. Va formar part de l’equip del programa d’A 4 Bandes, el magazin d’horabaixa que inaugurà el 2005 l’emissora autonòmica. A més a més, ha col·laborat al llarg dels anys a altres espais com “Ara per Ara”, “6 hores de vol” i “Paideia” i copresentat “El Món al Revés”, tots ells emesos a IB3 Ràdio.

Noves Seccions

Aprofitant el mes de la dona, el programa presenta noves seccions. D’una banda “Ultravioleta“, un passeig pels esdeveniments i nom propis de la història del feminisme a través d’arxiu sonor. De l’altra, “A cop calent“, un recull de l’actualitat i reivindicacions presents a les xarxes socials.

“Dones”, que aquest any compleix la seva setena temporada de la mà de Morell, s’ha consolidat dins la ràdio balear. La seva difusió s’estén ja dins àmbits educatius i com a material didàctic dins instituts i escoles.