DONES%3A+La+vulnerabilitat+de+les+dones+en+temps+de+Covid-19

Dimecres a les 18h

DONES: La vulnerabilitat de les dones en temps de Covid-19

Cada dimecres a les 18.00  h podeu escoltar el programa Dones. El programa que veu des d’una perspectiva feminista la realitat i on parlem de molts temes d’actualitat. Per programa d’avui, els continguts són els següents:

En aquests temps de crisi sanitària i global generada per la Covid-19, volem saber en quin moment es troben les dones. Per això avui parlem de la vulnerabilitat de les dones en temps de coronavirus. Per fer-ho, tindrem a diverses convidades que ens ajudaran a posar fil a l’agulla i a conèixer la seva realitat i la situació actual.

La primera convidada és Teresa Reguant, treballadora Social. Coordinadora al servei d’atenció integral i promoció a l’autonomia: Visibles.

També connectarem amb Nicole Haber. Ella és la coordinadora de l”Observatorio del Suicidio” del servei de salut de les Illes Balears.

Amb elles, construirem una imatge i opinió de la realitat i la vulnerabilitat de les dones.

A Dones també hi ha temps per a l’optimisme i humor, per això avui també farem les seccions Ultravioleta‘ i ‘A cop de calent’. Les dues estaran centrades avui amb la fase 1 de la desescalada.

Per acabar, farem la secció Telepsicologo amb la periodista Sabina Pons.

Victòria Morell i Ana Núñez condueixen aquest programa que podeu seguir a les sintonies d’IB3 Ràdio Mallorca 106.8, Menorca 88.6 i Eivissa i Formentera 93.7

També podeu escoltar-lo a la ràdio en línia a EnDirecte

I, recuperar els programes ja emesos A la carta a: Dones