DUES VOLTES
Analitza la febre del ‘running’ al reportatge ‘Bojos per córrer’

Dimecres a les 22.35

El programa Dues Voltes enceta el primer espai de l’any amb nou horari, a partir d’ara el podreu seguir cada dimecres a les 22.35 h.

‘Bojos per córrer’ és el títol del proper programa, en què s’analitza la febre del running. La periodista Neus Albis hi entrevista figures com Tòfol Castanyer i els fisioterapeutes que l’atenen, Àngels Llobera o Emilio de la Camara. El programa també dona a conèixer històries de persones que han trobat sentit a la seva vida o l’han vist transformada gràcies a aquesta activitat.

Tot i que és una font de salut, el running mal practicat pot ser motiu de lesions greus. Per conèixer les millors pautes i els riscos, Dues Voltes parla amb el fisioterapeuta, Vicenç Marí, el preparador físic, Ricardo Marc, la nutricionista, Bàrbara Vanrell, i el psicòleg, Miquel Salom.

A més d’un esport, el running és una oportunitat de negoci. Dues Voltes entrevista la secretària general de la Federació de Municipis, Neus Serra, el fundador de Mallorca Running Tours, Álvaro González, i el gerent de Tribe, Raúl Valero.

Dues Voltes s’emet cada dimecres a les 22.35 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @DuesVoltesIB3 i al Facebook del programa: facebook.com/duesvoltes amb l’etiqueta #DuesVoltesIB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.