DUES+VOLTES%3A+Analitza+l%E2%80%99efecte+de+les+noves+tecnologies+en+els+m%C3%A9s+joves%2C+a+%E2%80%98Penjats+del+m%C3%B2bil%E2%80%99

Dimecres a les 21.30

DUES VOLTES: Analitza l’efecte de les noves tecnologies en els més joves, a ‘Penjats del mòbil’

La periodista Neus Albis visita, aquest dimecres, un centre escolar i parla amb un grup d’alumnes i professors sobre el temps que dediquen els més joves a la pantalla i l’efecte que les noves tecnologies tenen en les seves vides.

Dues Voltes també dona cabuda a veus expertes del món educatiu que han celebrat jornades professionals en les darreres setmanes per aprendre a encarar aquesta nova realitat tant a l’escola com en l’àmbit familiar. Entre altres veus, es podran sentir Jordi Bernabeu, del Servei de Salut de l’Ajuntament de Granollers; Catalina Enrich, coordinadora de Drogodependències del Consell de Menorca, Belén Alvite, pedagoga del centre d’Estudis i Prevenció de Conductes addictives del Consell d’Eivissa.

La dependència del mòbil s’estén a tots els estaments de la societat i genera noves situacions i fins i tot malalties fins ara desconegudes, quan se’n fa un mal ús o se n’abusa. Una realitat en la qual aprofundeixen diversos professionals, com Silvia Piñeiro i Maria Bacallao, metgessa i infermera de la Unitat de Conductes Addictives; José Carbonell, psiquiatre; Susana Casasnovas, fisioterapeuta; i Maria Montserrat Miró, oftalmòloga.

Com cada setmana, al Dues Voltes hi haurà l’anàlisi del periodista Matías Vallés.

Dues Voltes s’emet cada dimecres a les 21.30 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @DuesVoltesIB3 i al Facebook del programa: facebook.com/duesvoltes amb l’etiqueta #DuesVoltesIB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.