DUES+VOLTES%3A+%E2%80%98Carn+sota+sospita%E2%80%99

Dimecres a les 22.40

DUES VOLTES: ‘Carn sota sospita’

Amb motiu de les darreres intervencions judicials, el Dues Voltes es pregunta per ‘la carn sota sospita’ a les illes. Neus Albis entrevista Gonzalo Calleja, inspector cap de la UCRIF de la Policia Nacional, i Maria Ramos, directora general de Salut Pública per conèixer de prop les actuacions duites a terme. També parla amb Tolo Servera, president de l’Associació d’Empreses Distribuïdores de Begudes i Aliments, per saber com està afectant el sector, i amb Andreu Palou, catedràtic de Bioquímica i Biologia Molecular, per traslladar a l’espectador informació precisa sobre els riscos i els controls de seguretat alimentària a l’entorn europeu i balear.

Les reporteres Maria Antònia Serra i Maria Salas completen la radiografia amb una visita a les portes de les empreses on hi ha hagut intervencions, Cárnicas Vicente i Cárnicas Luis. També recullen la visió de Jaume Aguiló, president del Gremi de Carnissers de Balears, i parlen amb Lina Serra, propietària d’una carnisseria per mostrar els efectes sobre el consum de carn. A més visiten el cuiner de Casa Maruka, Alberto Serrano, per veure com es garanteix en un restaurant la qualitat de les matèries primeres.

Raúl Izquierdo, cap d’Àrea de Sanitat de la Delegació del Govern, Manuel Moñino, president del Col·legi Oficial Dietistes-Nutricionistes, i Bernat Ferrer, president de l’Associació de Consumidors la Defensa són altres veus que intervenen en el programa ‘Carn sota sospita’

Dues Voltes s’emet cada dimecres a les 22.40 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @DuesVoltesIB3 i al Facebook del programa: facebook.com/duesvoltes amb l’etiqueta #DuesVoltesIB3. A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.