DUES+VOLTES%3A+Els+espais+d%E2%80%99%C3%BAs+restringit+per+a+militars+a+les+Illes

Dimarts a les 22.00

DUES VOLTES: Els espais d’ús restringit per a militars a les Illes

El magazín Dues Voltes, conduït per la periodista Neus Albis, tractarà avui dimarts la situació de diverses instal·lacions militars en desús o amb aprofitament lúdic restringit a militars i, en alguns casos, a uns pocs civils. Quina destinació i accessibilitat han de tenir la base de Pollença, Cap Pinar a Alcúdia, la base d’Illetes i Rafaubeig a Calvià, Es Fortí i la Torre d’en Pau a Palma, els clubs militars ‘Héroes de Filipinas’ a Eivissa i Sant Felip a Menorca?

Per exposar diversos punts de vista sobre aquesta realitat, que serà retratada per diversos vídeos, estaran al plató Lola Pujadas, delegada a Balears de la Reial Lliga Naval Espanyola; Xisco Avellà, investigador i expresident del GOB; Gabriel Riera, Secretari d’Administració General de l’Estat d’UGT. A més, entraran en connexió en directe Viviana Sans, vicepresidenta del Consell d’Eivissa, i Lluís Camps, batle des Castell  i participaran al debat els periodistes, Matías Vallés i Lola Vera.

D’altra banda, Neus Albis entrevistarà en directe des de Madrid Sofía Hernanz, diputada balear i col·laboradora de l’equip de Pedro Sánchez, que també se sotmetrà a les preguntes dels tertulians Vallés, Vera i Sebastià Alzamora.

Albis entrevistarà en directe Miquel Comas, professor de Filosofia que va abandonar el càrrec polític a l’ajuntament de Palma per un litigi d’assignació de places a la UIB en el qual la justícia li ha donat la raó. A més, la periodista analitzarà amb els tertulians, el reconeixement  de Josep Zaforteza de ser qui estava darrere del conegut i polèmic pseudònim Pep Gonella. Per aprofundir sobre el significat d’aquesta figura, entrarà en  directe el catedràtic Román Piña.

Dues Voltes s’emet avui dimarts 23 de maig a les 22.00 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @DuesVoltesIB3 amb l’etiqueta #DuesVoltesIB3 i a facebook.com/DuesVoltesIB3.

A la pàgina web IB3.org hi podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.