DUES+VOLTES%3A+La+limitaci%C3%B3+de+vehicles+en+l%E2%80%99acc%C3%A9s+a+llocs+emblem%C3%A0tics+de+la+costa+balear

Dimarts a les 22.00

DUES VOLTES: La limitació de vehicles en l’accés a llocs emblemàtics de la costa balear

El magazín Dues Voltes, conduït per la periodista Neus Albis, aprofundirà aquest dimarts  en la limitació de cotxes en l’accés a llocs emblemàtics de la costa balear per saturació i en les mesures alternatives d’accessibilitat. Al debat, hi seran Mercedes Garrido, consellera de Territori Infraestructures del Consell de Mallorca, Joan Gomila, regidor d’AIPC a l’Ajuntament de Manacor i delegat de Costa, i  Raquel Vaquer, membre de la plataforma Terraferida. També se sentiran, entre d’altres,  les veus de Miquel Preto, conseller de Mobilitat del Consell de Menorca,  Francisco Tienda, regidor portaveu de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany i Antoni Solivellas, batle d’Escorca.

Neus Albis entrevistarà a plató  a Rafel Crespí, candidat a rector de la Universitat de les Illes Balears. També parlarà amb Esteve Nicolau, jove historiador que ha investigat la relació de la família Garau amb els March, amb el contraban com a rerefons.

A la taula de tertúlia, on també es comentarà l’actualitat política, hi participaran Matías Vallés i Dani Bagur,.

Dues Voltes s’emet aquest dimarts 9 de maig a les 22.00 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @DuesVoltesIB3 amb l’etiqueta #DuesVoltesIB3 i a facebook.com/DuesVoltesIB3.

A la pàgina web IB3.org hi podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.