DUES+VOLTES%3A+La+pol%C3%A8mica+entorn+de+Sa+Feixina%2C+les+donacions+d%E2%80%99Amancio+Ortega+i+el+canvi+legislatiu+en+els+llinatges+parentals

Dimarts a les 22.00

DUES VOLTES: La polèmica entorn de Sa Feixina, les donacions d’Amancio Ortega i el canvi legislatiu en els llinatges parentals

El magazín Dues Voltes, conduït per la periodista Neus Albis, tractarà aquest dimarts la polèmica del monòlit de Sa Feixina, de les donacions d’Amancio Ortega, i analitzarà el canvi legislatiu que  posa fi a la preeminència del llinatge del pare  sobre el de la mare. Així també, a l’espai de l’entrevista tendrem Juan Verde, exassessor de l’expresident dels Estats Units, Barak Obama.

Per parlar de Sa Feixina, seuran a plató Pep Quetglas, arquitecte, professor i membre de l’Associació Memòria Històrica, i Tomeu Berga, membre de la plataforma Salvem Sa Feixina. Sentirem en connexió en directe la directora insular de Patrimoni, Kika Coll, i Zunbeltz Bedialauneta, batle de la localitat basca d’Ondarroa, on hi ha un monument de record al creuer Baleares. Recordarem la història passada i present i sentirem la veu del carrer.

Per altra part, les donacions de l’empresari Amancio Ortega han obert el debat de què s’ha de fer davant les ajudes solidàries de milionaris. Javier Cortés, president de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) a Balears, intervendrà des de plató i sentirem en connexió Luis Tato, coordinador a Balears del sindicat de Tècnics d’Hisenda, Gestha, i Alberto Jarabo, de Podem.

Magdalena Cànaves, advocada de família, explicarà el canvi legislatiu en matèria de llinatges. També coneixerem les repercussions de la nova norma a l’arxiu diocesà i sentirem l’opinió del carrer.

El programa d’aquest dimarts, tendrà com a tertulians Matías Vallés, Catalina Gayà i Ricardo Colmenero.

Dues Voltes s’emet avui, dimarts 13 de juny, a les 22 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @DuesVoltesIB3 amb l’etiqueta #DuesVoltesIB3 i a facebook.com/DuesVoltesIB3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.