DUES VOLTES
La presumpta estafa de medicaments en la cura del càncer i Biel Barceló, vicepresident del Govern

Dimarts a les 22.00

El magazín Dues Voltes, conduït per la periodista Neus Albis, presenta aquesta setmana l’entrevista en exclusiva amb una de les investigadores de l’equip del catedràtic Pablo Escribà que ha estat clau per destapar la presumpta estafa de medicaments per curar el càncer i l’Alzheimer. A la taula de debat, hi serà el president del Col·legi de Farmacèutics, Antoni Real

Neus Albis entrevistarà a plató Angèlica Pastor, regidora de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Palma, per analitzar les darreres novetats del cas de la màfia policial i les intimidacions als investigadors de la trama, i explicar què suposa viure amb escoltes. Coneixerem com es forma un escolta i l’ànim amb el qual el fiscal Anticorrupció, Miquel Angel Subirán, fa feina cada dia.

La periodista també entrevistarà el vicepresident del Govern, Biel Barceló, qui parlarà, entre altres temes, de com quedarà l’impost turístic i de la situació política i judicial derivada dels polèmics contractes amb l’assessor electoral de Més per Mallorca.

A la taula de tertúlia, on també es comentarà l’actualitat política, participaran  Matías Vallés, Juan Carlos Ortego i Víctor Malagón.

Dues Voltes s’emet aquest dimarts 25 d’abril a les 22.00 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @DuesVoltesIB3 amb l’etiqueta #DuesVoltesIB3 i a facebook.com/DuesVoltesIB3.

A la pàgina web IB3.org hi podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.