DUES VOLTES
‘La vida amb molt de talent’

Dimecres a les 22.35

31/01/2018 22.35

És un avantatge o un inconvenient tenir altes capacitats? ‘Viure amb molt de talent’ és el títol del proper programa de Dues Voltes. Neus Albis entrevista diverses persones a les quals han detectat un alt coeficient intel·lectual, i també parla amb famílies que tenen algun fill amb aquestes condicions per conèixer el seu dia a dia.

La periodista manté una conversa amb els estudiants Lluc Aguiló, Marcel Nadal i Marc Janer i entrevista adults, com Juan Carlos Vargas i Manel Garcia i la família Segura Igual. A més, Neus Albis parla amb pares i mares d’infants amb altes capacitats, com Guillem Nadal, Jaume Aguiló i Belén Romero, i comenta aquesta realitat amb el periodista Matías Vallés.

Les reporteres Maria Salas i Maria Antònia Serra aporten diverses mirades del món de l’educació i la psicologia amb entrevistes a Assumpció Sampere, cap del servei d’Atenció a la Diversitat; Rosabel Rodríguez, psicopedagoga; Maria José Cordero, presidenta d’ABSAC; Marc Tur, psicòleg i Rocío Salas, cap d’estudis del Col·legi Lladó.

Dues Voltes s’emet cada dimecres a les 22.35 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @DuesVoltesIB3 i al Facebook del programa: facebook.com/duesvoltes amb l’etiqueta #DuesVoltesIB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.