DUES+VOLTES%3A+Les+agressions+sexuals+a+les+festes+populars%2C+i+el+descens+del+Reial+Mallorca+a+Segona+B

Dimarts a les 22.00

DUES VOLTES: Les agressions sexuals a les festes populars, i el descens del Reial Mallorca a Segona B

El magazín Dues Voltes, conduït per la periodista Neus Albis, tractarà avui les festes populars i les agressions sexuals. La qüestió que es plantejarà serà fins on arriba la diversió i on comença l’agressió. Al plató seuran Otger Ametler, coordinador psicòleg de l’Obsevatori Noctambul@s sobre consum de drogues i assetjament sexual en l’oci nocturn, i els tertulians Matías Vallés, Dani Bagur i Margalida Solivellas. També entraran, en connexió telefònica, el regidor de festes de Ciutadella, Josep Juaneda, i la tècnica d’Igualtat de l’Ajuntament de Pamplona, Vanesa Esquiluz, per explicar les accions dutes a terme en les festes de San Fermín. A més, veurem quina és l’opinió a Sóller del que ha passat en el darrer Firó, amb un detingut per una presumpta agressió sexual a una jove durant la festa.

El descens del Reial Mallorca a Segona B serà motiu d’anàlisi al Dues Voltes amb Antoni  Planas, ‘Tatxa’, president de la penya Arrabal;  i Albert Salas, cap d’esports d’IB3, entre d’altres.

Neus Albis entrevistarà Patricia Barranco, tècnica de cooperació i educació per a la transformació social de Balears de la Fundació Amaranta, que lluita contra el tràfic de persones; i Núria López Roca, coordinadora de les unitats docents de la Fundació s’Estel.  Amb elles parlarà de la feina de prevenció, de protecció i de reforma que es duu a terme en els centres educatius.

Dues Voltes s’emet avui, dimarts 6 de juny, a les 22 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @DuesVoltesIB3 amb l’etiqueta #DuesVoltesIB3 i a facebook.com/DuesVoltesIB3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.