DUES+VOLTES%3A+Les+netejadores+de+KLE+i+el+frau+dels+turistes+brit%C3%A0nics

Dimarts a les 22.00

DUES VOLTES: Les netejadores de KLE i el frau dels turistes britànics

El magazín Dues Voltes, conduït per la periodista Neus Albis, tractarà aquest dimarts  el creixent frau de turistes britànics que simulen patir gastroenteritis per rebre indemnitzacions que  els turoperadors carreguen després als hotelers de les Illes.

Al plató hi haurà la presidenta de la Federació Hotelera de Mallorca, Inma de Benito,  Tom Peeters, director de W2M, i el perodista d’IB3 TV, Guillem Gayà. A més, entraran en connexió en directe Lloy Millen, cònsol Britànic a Barcelona, Manuel Sendino, gerent de la Federació Hotelera d’Eivissa, i Lluís Casals, gerent de la Federació Hotelera de Menorca.

D’altra banda, Neus Albis entrevistarà dues netejadores afectades pels impagaments de l’empresa KLE, que té la subcontracta de diverses instal·lacions públiques. També coneixerem els arguments del Govern que pretén traspassar el servei a TRAGSA i de l’advocat de l’empresa KLE, Joan Sastre.

A la tertúlia d’actualitat participaran els periodistes Matías Vallés i Juan Carlos Ortego, que comentaran els assumptes més destacats i curiosos de la setmana, presentats per la periodista Maria Salas.

Dues Voltes s’emet aquest dimarts 30 de maig a les 22 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @DuesVoltesIB3 amb l’etiqueta #DuesVoltesIB3 i a facebook.com/DuesVoltesIB3.

A la pàgina web IB3.org hi podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.