DUES VOLTES
L’eutanàsia, la lluita per una mort digna

Dimarts a les 21.35

El magazín Dues Voltes, conduït per la periodista Neus Albis, aprofundirà avui dimarts, en la situació de l’eutanàsia. Vint anys després de la mort de l’escriptor i mariner Ramón Sampedro, la periodista entrevistarà Ramona Maneiro, la seva companya sentimental, que va ajudar-lo en la lluita per una mort digna. També escoltarem a plató arguments a favor i en contra de l’eutanàsia en boca dels dos estudiants finalistes del combat d’oratòria de “Debat a l’aula”, que es va celebrar recentment al Parlament. A la taula de debat, participaran Cristina Moreno, coordinadora de la Comissió Deontològica del Col·legi d’Infermeria i professora de ‘Legislació i ètica sanitària’ en el grau d’Infermeria, Mercè Llagostera,  coordinadora de l’estratègia de cures pal·liatives de Balears, Andreu Grimalt, director de la Fundació Gadeso i el capellà de  Son Servera, Jaume Mercant.

Després del luctuós succés de Llucmajor, la periodista analitzarà què passa per la ment d’un parricida amb la psicòloga Lola Pujades, especialista en atenció a situacions de crisi i emergències.

A la taula de tertúlia, els periodistes Matías Vallés, Catalina Gayà i Germà Ventayol analitzaran temes d’actualitat, com la crisi de Govern que han desencadenat els informes de Garau i la polèmica a la UIB per la comercialització de Minerval, que té dos catedràtics en llibertat amb càrrecs.

Dues Voltes s’emet avui dimarts 18 d’abril a les 21.35 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @DuesVoltesIB3 amb l’etiqueta #DuesVoltesIB3 i a facebook.com/DuesVoltesIB3.

A la pàgina web IB3.org hi podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.