DUES VOLTES
L’ocupació de la propietat privada i la crisi política del Govern

Dimarts a les 22.05

El magazín Dues Voltes, conduït per la periodista Neus Albis, aprofundirà aquest dimarts en la situació jurídica i social provocada per la proliferació d’ocupacions de propietats privades. Per tractar el tema, estaran al plató els advocats Toni Fuster i Carlos Portalo, l’administrador de finques Francisco Pérez i la presidenta de la comunitat de veïns Aires de Na Burguesa, Margalida Jaume.

També es donaran a conèixer diverses històries personals; la d’una mare de cinc fills i amb dificultats econòmiques que  s’ha vist abocada a l’ocupació per donar sostre a la seva família, i la de propietaris que pateixen l’ocupació i degradació de les seves finques. El lloguer turístic, la nova regulació i com afecta sobre el mercat de lloguer tradicional seran també assumptes del debat.

Dues Voltes també tractarà la crisi política del Govern després de la dimissió de la consellera de Transparència i Cultura, Ruth Mateu i la sortida del pacte de Més per Menorca.

A la taula de tertúlia, on també es comentaran altres assumptes de l’actualitat política, hi participaran Matías Vallés, Raquel Agüeros, Sebastià Alzamora i Dani Bagur.

Dues Voltes s’emet aquest dimarts 4 d’abril a les 22.05 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @DuesVoltesIB3 amb l’etiqueta #DuesVoltesIB3 i a facebook.com/DuesVoltesIB3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.