DUES+VOLTES%3A+Quin+estiu+ens+espera+a+les+Illes%3F++i+entrevista+a+la+presidenta+del+Govern+balear

Dimarts a les 22.00

DUES VOLTES: Quin estiu ens espera a les Illes? i entrevista a la presidenta del Govern balear

Quin estiu ens espera? Després d’un juny de rècords i de puntes de saturació, aquest serà el punt de partida del debat conduït per la periodista Neus Albis sobre la temporada i el model turístic que es perfila per als anys vinents a Balears. Al plató del Dues Voltes, seuran el vicepresident de l’Associació d’hotelers de la platja de Palma, José Antonio Alarcón, l’economista i director de la Fundació Impulsa, Toni Riera, i el portaveu del grup ecologista Terraferida, Jaume Adrover. Al programa, veurem diferents reportatges i tindrem connexió amb batlies de diversos municipis que pateixen saturació a les seves platges.

A l’equador de la legislatura, Neus Albis entrevistarà la presidenta del Govern balear, Francina Armengol que compartirà plató amb els periodistes Matías Vallés, Nekane Domblás i Maria Eugènia Quetglas. Així també, en connexió des de Menorca i Eivissa, amb Dani Bagur i Lola Vera.

Dues Voltes s’emet aquest dimarts 20 de juny, a les 22 hores, a IB3 Televisió.

També es formularan a la presidenta, preguntes enviades pels espectadors a través del Twitter. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @DuesVoltesIB3 amb l’etiqueta #DuesVoltesIB3 i a facebook.com/DuesVoltesIB3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.