DUES+VOLTES%3A+%E2%80%98Reputaci%C3%B3+online%E2%80%99

DUES VOLTES
‘Reputació online’

Dimecres a les 22.40

Sota el títol ‘Reputació online’, Dues Voltes vol aprofundir en la realitat que s’amaga darrere els clics i comentaris d’usuaris i els seus efectes als negocis. La periodista Neus Albis parla amb Blanca Zayas, directora de Comunicació de TripAdvisor Espanya; Sara Ranghi, executiva d’aquesta matèria a la companyia Melià; Patricia Bárcenas, experta en xarxes socials, i amb els ‘influencers’ Àngel Aguiló i Joana Botey, que gestionen la marca d’experiències gastronòmiques ‘Trescant per Mallorca’.

Maria Antònia Serra conversa a Formentera amb Jorge Bonet, copropietari del restaurant Juan y Andrea, que va patir una gran crisi d’imatge per una factura publicada a les xarxes. La reportera també entrevista els professionals que varen intervenir al cas: Vicent Torres, director de Mediterranea Networks, i Guille Rodríguez, expert en reputació en línia. A més, assisteix a un curs de reputació en línia organitzat per la CAEB, i parla amb alumnes i amb el professor Gorka Goikoetxea.

Maria Salas entrevista la directora de l’hotel Planet One, Dolores Longueira, que explica com es remunta la reputació d’un establiment després de ser el pitjor valorat de Mallorca a Internet; i amb Tomeu Caldentey, que conta la seva experiència als seus restaurants. La reportera també parla amb Cosme Bonet, conseller d’Economia, Hisenda i Turisme, que explica com es vol potenciar l’estratègia de promoció en línia de Mallorca, incorporant nous professionals de les xarxes, com els ‘influencers’.

Dues Voltes s’emet cada dimecres a les 22.40 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @DuesVoltesIB3 i al Facebook del programa: facebook.com/duesvoltes amb l’etiqueta #DuesVoltesIB3. A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.