Dimecres 16 a les 22.40


DUES VOLTES
‘Retrat de la prostitució’
Dues Voltes fa un retrat de la prostitució des de diverses mirades. Dóna veu a una dona que exerceix a la porta de Sant Antoni, de Palma, i entrevista un proxeneta que té un local obert a Mallorca, a més de mostrar l’activitat amagada en llocs com l’estació intermodal.

Neus Albis conversa amb Margarita Garay i Glòria Vicens, tècnica i voluntària de Metges del Món, i amb Magadalena Alomar i Xisca Muñoz, educadora i psicòloga del Casal Petit, per apropar el treball social de suport que desenvolupen aquestes entitats amb dones dedicades a la prostitució. A més, comenta l’evolució d’aquest fenomen i del comportament dels joves amb Carmen Orte, catedràtica d’Història de l’Educació de la UIB.

Les reporteres Maria Salas i Maria Antònia Serra mostren el combat a les màfies a través de Manuel Martínez Palomo, tinent interlocutor de Trànsit de Persones de la Policia Judicial, i recullen la resposta de l’Administració, entrevistant Angélica Pastor, regidora de Seguretat Ciutadana, i Nati Francés, tinent de Cohesió Social i Igualtat de Calvià. També donen a conèixer un treball d’investigació realitzat per les estudiants Maritza Levy i Azul Corail.

Dues Voltes s’emet cada dimecres a les 22.40 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @DuesVoltesIB3 i al Facebook del programa: facebook.com/duesvoltes amb l’etiqueta #DuesVoltesIB3. A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL