DUES+VOLTES%3A+%E2%80%98Retrats+d%E2%80%99amor%26apos%3B

Dimecres a les 22.35

DUES VOLTES: ‘Retrats d’amor’

Amb motiu de la celebració de Sant Valentí, Dues Voltes presenta una sèrie de retrats d’amor. Neus Albis entrevista Maria Bosch i Biel Jaume, que fa més de 50 anys que estan junts; Elías Stephan i Antonio S. Balibrea, una parella gai que ha lluitat per l’acceptació del seu amor; i Isaac Rodríguez i Lluïsa Pol, que varen tenir un regal de noces molt especial.

Dues Voltes entrevista un nin de 7 anys, Zaak Ayala, que relata el seu primer enamorament, i parla de les experiències vitals i de l’evolució d’aquest sentiment amb persones de diferents franges d’edat: Sonia Ramis, de 23 anys, Martí Vives, de 32, i Magdalena Font, de 71.

Les reporteres Maria Salas i Maria Antònia Serra visiten un restaurant que contacta persones que cerquen relacions i entrevisten el seu propietari, Alex López, i una parella que té la seva primera cita. També parlen amb el professor del CESAG, Pere Macías, un expert en l’impacte de les noves tecnologies en les relacions, i amb els fotògrafs Alex Guijarro i Laura Barceló, que expliquen com evoluciona la imatge a l’hora de retratar l’amor.

Dues Voltes s’emet cada dimecres a les 22.35 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @DuesVoltesIB3 i al Facebook del programa: facebook.com/duesvoltes amb l’etiqueta #DuesVoltesIB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.