DUES VOLTES
‘Transsexuals esperant el canvi’

Dimecres 13 a les 22.40

Al programa ‘Transsexuals esperant el canvi’ Neus Albis conversa amb quatre transsexuals de les Illes que donen testimoni de la seva trajectòria vital: Katherine Font Cifre, Màxim Gayà Vich, Mia Barceló De la Calle i Laura Durán Pérez.

Les reporteres Maria Salas i Maria Antònia Serra mostren el procés quirúrgic i psicològic de les persones que se sotmeten a aquest tipus d’intervencions. Entrevisten Fernando Rivera, responsable de la Unitat d’Identitat de Gènere de Son Espases, i Mauricio Raigosa, cirurgià plàstic de l’Hospital Clínic de Barcelona, on seran intervinguts transsexuals de les Illes, gràcies a un acord afavorit pel Govern balear. De l’evolució social viscuda amb aquest col·lectiu en parlen també Álex Lucas i María Luisa Rosa, president i vicepresidenta de Chrysallis.

Dues Voltes s’emet cada dimecres a les 22.40 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @DuesVoltesIB3 i al Facebook del programa: facebook.com/duesvoltes amb l’etiqueta #DuesVoltesIB3. A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris