EG 2019
Debat de candidats

Dilluns a les 21.40

IB3 emetrà avui dilluns a televisió i ràdio un debat electoral on participaran els candidats al Congrés per a les Balears del PP, el PSIB-PSOE, Unides Podem, Ciutadans i Veus Progressistes. El debat es realitzarà avui, a les 21.45 hores als estudis centrals d’IB3, a Calvià, i tendrà una durada de 90 minuts i s’emetrà en directe. La periodista Elena Serra serà l’encarregada de conduir i moderar el programa.

Al debat hi participaran tots els partits polítics amb representació al Congrés. Per tant, en nom del PP hi assistirà Marga Prohens, Pere Joan Pons ho farà pel PSIB-PSOE, Antònia Jover per Unides Podem, Joan Mesquida per Ciutadans i Guillem Balboa per Veus Progressistes. El programa tendrà diferents bloc temàtics en els quals les diferents formacions podran contraposar les seves propostes electorals. A més, cada cap de llista disposarà d’un temps limitat per intervenir i debatre amb la resta de candidats.

D’altra banda, en els blocs de notícies electorals que IB3 emetrà durant la campanya, tant a la ràdio com a la televisió, per tal d’informar dels actes de les diverses formacions, hi tendran cabuda també els partits polítics que tenen notorietat pública i diferent projecció a les Illes Balears i al conjunt de l’Estat.

Amb l’objectiu d’apropar als ciutadans la realitat electoral i com a font de servei públic, IB3 oferirà des d’avui una intensa i gran cobertura informativa de les eleccions generals del 28 d’abril. L’Ens de Ràdio i Televisió Pública de les Illes Balears produirà 4 debats (1 per a televisió i 3 per a ràdio) i 36 entrevistes (18 per a televisió i 18 per a ràdio). Aquests productes informatius també es podran veure i sentir en directe pel web d’IB3 i després estaran disponibles a la carta al site específic que recull tots els continguts de la campanya electoral.

Especial eleccions generals 2019