El+26+d%26apos%3Babril+arribar%C3%A0+la+IV+edici%C3%B3+de+la+Cursa+Feim+Kil%C3%B2metres-IB3

IB3 Ràdio informa

El 26 d’abril arribarà la IV edició de la Cursa Feim Kilòmetres-IB3

El proper diumenge 26 d’abril es disputarà a Palma la IV edició de la Cursa Feim Kilòmetres-IB3. Aquesta nova edició es durà a terme sobre dues distàncies: 10 i 5 quilòmetres. Els dos recorreguts tendran sortida i arribada a la plaça del Passeig del Portitxol.

També hi haurà cursa infantil amb les següents categories i recorreguts:

Prova de promoció aleví i benjamí (0 a 10 anys)          500 metres

Prova de promoció infantil (10 a 12 anys)                     1.000 metres

Prova de promoció escolar (12 a 16 anys)                     2.000 metres

La cursa, que començarà a les 10 del matí, serà transmesa en directe en el transcurs d’un especial del programa FEIM KILÒMETRES des de la mateixa plaça del Passeig del Portitxol. Es tracta d’una cursa competitiva supervisada per la direcció tècnica de la Federació d’Atletisme de les Illes Balears. Però també és un esdeveniment festiu i solidari. Organizada pel programa Feim Kilòmetres d’IB3 Ràdio conjuntament amb el Club Marathon Mallorca, disposa també de la col·laboració de l’empresa de cronometratge elitechip, l’Ajuntament de Palma i El Corte Inglés.

Com a les tres edicions anteriors, aquesta també té una part solidària. 1 euro de cada inscripció anirà destinat a BEN AMICS, l’associació LGTBI de les Illes Balears. La Cursa Feim Kilòmetres té per objectiu promocionar la pràctica de l’esport i donar visibilitat a la feina de les entitats que treballen per aconseguir una societat més justa.

En les antiriors edicions, la cursa ha estat dedicada a Proactiva Open Arms i Zaqueo (2017), RANA (2018) i ASPANOB (2019).

Inscripcions obertes al web www.elitechip.com

 

Feim Kilòmetres