D'ençà que la bonificació va entrar en vigor, els vols amb la Península han pujat un 9%


El 75% de descompte dispara els viatges pel pont del Pilar
L’increment del descompte per als residents al 75% ha disparat els viatges dels balears aquest pont del Pilar, el primer amb la bonificació augmentada en vigor. El nord de la Península és -segons constata l’Associació d’Agències de Viatges de les Balears (AVIBA)– una de les zones més demanades enguany per fer aquesta escapada, que s’ha venut amb bastant antelació.

Un vol més dues nits d’hotel, per exemple, a Euskadi o Galícia, per devers 150 euros. És una de les ofertes que es podien trobar fa un parell de mesos a les agències de viatges de l’arxipèlag per escapar-se aquest pont del 12 d’octubre. L’increment al 75% del descompte per als viatges dels residents va ajudar a disparar les reserves i ara ja és difícil -segons el vicepresident d’AVIBA, Javier Esteban– adquirir vols per a aquest cap de setmana llarg: o bé perquè no n’hi ha o bé perquè les aerolínies han multiplicat el preu aprofitant que queden poques places.

La bona resposta dels residents balears a l’increment de la bonificació s’ha notat, no només amb vista al pont, sinó ja des del primer dia que va entrar en vigor, explica Esteban. De fet, en aquest temps AVIBA ha quantificat un augment del 9% dels vols amb la península.

“L’interés és molt semblant (al que hi havia prèviament a l’augment de la bonificació). Allò que ha canviat és que la gent s’anima més a comprar” afirma el responsable d’AVIBA, qui creu que “a lo millor és un poc psicològic, des que hi ha el descompte han demanat informació i molts s’han apuntat i han comprat.”
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL